Informatie verzending

 VERZENDING

Kosten
Verzending in België gratis vanaf 150 euro.

Verzending naar Nederland, Frankrijk en Duitsland is gratis vanaf €250. De verzendkost komt op €12.

Voor de verzendingstarieven van andere landen, gelieve contact op te nemen met info@miss-m.be  

Thuislevering
Wanneer u alle stappen van uw bestelling en betaling succesvol hebt doorlopen en uw bestelling aanvaardt is door Miss-M, doet Miss-M er alles aan om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Een bestelling die op werkdagen voor 12.00 uur wordt geplaatst wordt in principe binnen 48 uur geleverd in België.

Let op: deze levertermijn is louter indicatief: het niet respecteren van de levertermijn kan geen aanleiding geven tot enige schadevergoeding in hoofde van Miss-M aangezien de leveringstermijnen enkel ter informatie en zonder enige verbintenis worden opgegeven.

De levering gebeurt door Bpost. Wanneer de verwerking van uw pakje is afgerond, krijgt u een bevestigingsmail met een trackingnummer. Via dit nummer kan u uw pakje volgen op de website van Bpost. Tenzij anders overeengekomen, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd. Indien u niet thuis bent op het moment van levering, zal Bpost een briefje achterlaten. Met dit bewijs kan u uw pakket afhalen in het postkantoor of afhaalpunt.

Het is mogelijk dat u toch een bevestiging heeft ontvangen van een product waarvan de voorraad uitgeput is. Het is ook mogelijk dat de levering door omstandigheden, waarvoor Miss-M geen fout treft, vertraging oploopt. Indien Miss-M niet levert binnen de afgesproken leveringstermijn of - wanneer geen leveringsdatum werd afgesproken - binnen de dertig dagen volgend op uw bestelling, heeft u het recht van de aankoop af te zien en terugbetaling te ontvangen, tenzij het product naar de u onderweg is.

Afhalen in onze winkel
U kan er ook voor kiezen uw pakket af te halen in onze winkel:

Ma: 13u30 tot 18u00
Di t.e.m. Za:  10u00 tot 18u00
Zo: 10u tot 13u.

Weekend
Een bestelling geplaatst in het weekend wordt ten vroegste maandag verzonden. In drukke periodes zoals de eindejaarsperiode of solden is het mogelijk dat de levertermijnen iets langer zijn. 


Retourneren

Algemeen
De Belgische wet op de handelspraktijken en de informatie en de bescherming van de consument, laat de aankoper toe binnen de 14 dagen na ontvangst van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet. U kan dus het product terug sturen, binnen de 14 dagen na ontvangst van de levering. U dient ons zo spoedig mogelijk vooraf een seintje te geven via info@miss-m.be of via onze klantendienst op +32 3 605 90 25. Om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn, kennen we graag de reden van retour.

Hoe terug sturen?
De goederen dienen teruggestuurd worden binnen een aanvaardbare termijn na de kennisgeving (bvb 3 werkdagen). Ze moeten:

Het item kan zonder labels nooit geretourneerd worden. Na een korte verificatie van de geretourneerde artikels, zullen wij uw bestelling terugbetalen of gratis omruilen voor een ander artikel of andere maat.

 Artikels die online aangekocht werden moeten in de winkel worden omgeruild of teruggestuurd naar 

                            Miss-M - Dorpsstraat 31 - 2950 KAPELLEN

Bij het terugsturen van goederen kan Miss-M helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het verloren gaan of beschadigen van de goederen. U zal zelf de verzendingskosten betalen om het (de) product(en) terug te sturen.

Solden
Solden of andere afgeprijsde artikelen kunnen zowel in de winkel als online niet geretourneerd worden. Bij twijfels i.v.m. maat of andere vragen kan u steeds terecht bij onze klantendienst via mail: info@miss-m.be of per telefoon +32 3 605 90 25.


Beschadiging

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet u onmiddellijk melden aan Miss-M. U bent in feite verplicht de geleverde goederen bij ontvangst te inspecteren. Indien de geleverde goederen niet conform met de overeenkomst zijn (verkeerd of te weinig geleverd, en/of met een fout c.q beschadiging), dient u dit onmiddellijk na aflevering van de goederen te melden bij Miss-M, bij voorkeur per e-mail info@miss-m.be. Vervolgens dient u een verkeerd geleverd of beschadigd goed onmiddellijk na ontvangst aan Miss-M terug te sturen onder vermelding van het gebrek.