In in de kijker, nieuws

 

Ben je op je best wanneer je stijladvies geeft aan anderen en ben je commercieel ingesteld? Werk je graag in team en hecht je veel belang aan klantvriendelijkheid? Ben je bovendien op zoek naar een fashionable job in een groeiende modezaak? Dan word jij onze nieuwe collega!

Miss-M is een bloeiende multibrand fashion boutique en groeit harder dan ooit. Jij bent de versterking waar ons team op wacht en zet je 110% in om onze grootse toekomstplannen mee uit te breiden.

Klinkt als jouw droomjob? Waag dan zeker jouw kans!

Our website: www.miss-m.be 
Instagram: @missm_fashion


Jouw profiel

Fashion en stijl kennen geen geheimen voor jou omdat je ervaring en expertise hebt in de modewereld. Klanten voelen zich comfortabel bij jou dankzij jouw behulpzame, extraverte persoonlijkheid. Je hebt de feeling om iemand van kop tot teen te stylen; niet alleen ken je de vaste stijl en merken van jouw klant uit je hoofd, je bent ook niet bang om haar een compleet nieuwe look aan te meten.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de winkel er steeds netjes uitziet. Restyling van de boutique schrikt je niet af en je bedenkt mee nieuwe ideeën. Je maakt omzetdoelen waar, adviseert over inkoop en koppelt verkoopresultaten terug. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je drukt je perfect uit in het Nederlands.


Grijp je kans

Maak deel uit van ons fantastisch team en werk in een toffe, open sfeer. Zie jij jezelf uitblinken in deze functie, en zit je te springen om te solliciteren? Overtuig ons en stuur je cv en motivatie door naar info@miss-m.be. Of geef je gegevens af in onze winkel: Dorpsstraat 31, 2950 Kapellen.

Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Recent Posts
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 036059025 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search